Digitalne vještine-prijavna forma (obuke za JavaScript)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflum_Q9QsTQY35Dv4zKs_iZzk-WZYYvCUYjfgxHjVEESVgMg/viewform

Dragi svi,

pod pokroviteljstvom Ambasade Sjedinjenih Američkih Država organizacije NVO Juventas organizuje besplatne kurseve digitalnih vještina i ljudskih prava za srednjoškolce i mlade do 25 godina u Beranama, Bijelom Polju, Nikšiću i Podgorici.

Srednjoškolci i mladi će tako tokom četiri mjeseca pohađati kurs “JavaScript – Veb programiranje”, kao i radionice o ljudskim pravima. U svakoj od 4 opština ćemo odabrati po 20 polaznica i polaznika, a prvi korak je taj da odgovorite na upitnik u nastavku.

Molimo vas da prijavu popunite detaljno i uključite sve važne informacije koje su zatražene u upitniku. Rok za prijavu je utorak, 15.  novembra do 14:00.

Po isteku roka za prijavu, u četvrtak, 17. novembra i petak, 18. novembra organizovaćemo testiranje prijavljenih kandidatkinja i kandidata, a o terminima ćete biti naknadno obaviješteni. Testiranje ćemo obaviti u sve 4 opštine, i to u Birziminium Hub-u (Podgorica), JU Srednjoj stručnoj školi Nikšić, JU Gimnaziji Milivoje Dobrašinović (Bijelo Polje) i JU Srednjoj stručnoj školi – Berane.

Svi prijavljeni kandidati će do srijede, 16. novembra biti kontaktirani i obaviješteni o ishodu i daljim koracima za priključenje ovoj inicijativi.

Zaplovite sa nama u zanimljivi svijet programiranja i postanite aktivni borci za ljudska prava u svom okruženju!

Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *